Therapeuten

Sofie Lagrin

In 2006 vatte ik de studies Kinesitherapie aan en behaalde in juni 2011 mijn diploma Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie optie Manuele Therapie aan de Vrije Universiteit Brussel. Om me verder te specialiseren heb ik de bijkomende opleiding Master na Master of Science in de Manuele Therapie gevolgd, tevens aan de Vrije Universiteit Brussel. Tijdens mijn opleiding heb ik les gekregen van Bart Van Keymolen en stage gelopen in zijn Manuele Therapie praktijk in Steenokkerzeel. Waar ik sinds augustus 2011 vijf jaar en half heb gewerkt als therapeut.

In maart 2017 ben ik gestart met mijn eigen praktijk voor Kinesitherapie en Manuele Therapie in Melsbroek.

Ik ben in het bezit van de titel “Bijzondere Beroepsbekwaamheid in de Manuele Therapie”, uitgereikt door de FOD Volksgezondheid.

Ik assisteerde van 2012 tot 2017 aan de Vrije Universiteit Brussel als wetenschappelijk medewerker de praktijklessen van de wervelkolom in de Master na Master of Science in de Manuele Therapie. Bovendien ben ik stagemeester voor deze opleiding.

Verder heb ik ook 3 jaar als praktijkassistent in de opleiding Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de Universiteit Antwerpen gewerkt, waar ik voornamelijk praktijklessen gaf, stage en masterproeven begeleidde.

In mijn vrije tijd hou ik mij bezig met CrossFit.

RIZIV 5/39172/51/527

KBO BE0791587009

 

Stéphanie Michel

In 2013 startte ik met de opleiding Master in de Kinesitherapie en Revalidatiewetenschappen met de optie Manuele Therapie aan de Vrije Universiteit Brussel en behaalde mijn diploma in juni 2018. Hierna maakte ik de beslissing om mij verder te verdiepen in het domein van de manuele therapie en volgde ik de Master na Master of Sciences in de Manuele Therapie aan de Vrije Universiteit Brussel.

Ik ben in het bezit van de titel “Bijzondere Beroepsbekwaamheid in de Manuele Therapie”, uitgereikt door de FOD Volksgezondheid.

In september 2018 ben ik gestart in de praktijk voor Manuele Therapie van Eli Schaillée in Hoeilaart. Waar ik momenteel nog steeds halftijds werk als therapeut.

Tijdens mijn studies heb ik stage gelopen in de praktijk van Sofie Lagrin in Melsbroek. Sinds juli 2019 ben ik hier aan het werk.

In mijn vrije tijd doe ik aan lopen, CrossFit en koken.

RIZIV 5/54579/67/527

KBO BE0783529772